wh

Wilhelmsen House er et av de mest moderne hotellene i Tønsberg, som for øvrig er landets eldste by. Hotellet har en sentral beliggenhet for turister og besøkende i Tønsberg, samtidig som det ligger noe skjermet til. Prisnivået er dessuten ganske så hyggelig sammenlignet med de øvrige hotellene i byen.

Beliggenhet

Wilhelmsen House ligger like ved sentralstasjonen i Tønsberg, og er følgelig et meget godt valg for den som ankommer byen med tog. Beliggenheten er sentral og vi snakker om et sentrumshotell her, selv om avstanden ned til selve torget og «turiståren» i byen er en avstand på knappe kilometeren fra hotelldøren. Kanskje er dette like greit for mange da man unngår den verste nattestøyen fra byens uteliv, som er svært pulserende om sommeren. Utover dette så kan man oppleve det meste av attraksjoner og severdigheter ved å ta beina til hjelp – såpass sentral er beliggenheten.

Rom

Wilhelmsen House er et av de mindre hotellene i byen, med kun 49 gjesterom. Hotellet har dog 3 og en halv stjerne, slik at det er et av de flotteste og mest moderne hotellene i Tønsberg. Romkvaliteten varierer fra vanlig dobbeltrom til superior-standard, eller Suite som har fire sengeplasser. Alle rommen er moderne innredet, og byr på grunnleggende fasiliteter som TV og gratis trådløst internett. Utover dette så er rommene forholdsvis enkle, selv om interiør og innredning er tipp-topp.

Fasiliteter

Wilhelmsen House er et lite hotellkompleks som ikke tilbyr like mange fasiliteter som de store hotellkjedene. Men en ting som trekkes frem er døgnåpne treningsfasiliteter, samtidig som hotellet har egen café under navnet With. Her serveres drikke og enklere måltider. Hotellet har et møterom som er disponibelt for overnattende gjester. Utover dette så tilbys parkering for de som har bil/leiebil, og resepsjonen har grunnleggende resepsjonstjenester. Hotellet deler også bygning med en frisørsalong.