big

Scandic Victoria ønsker deg velkommen til et hyggelig opphold i Lillehammer sentrum. Dette konferansehotellet passer bra for deg som er på forretningsreise, men også for familie- eller kompisturer. Hotellet kan bestilles på blant annet billige-hotell.no eller hotellerlillehammer.no

Beliggenhet

Midt i gågaten av OL-byen befinner Scandic Victoria seg bare et lite steinkast unna alt det Lillehammer har å by på. Her er det gangavstand til Lillehammers buss- og togstasjon, Lillehammer Kunstmuseum, samt mange populære restauranter. 2,5 kilometer unna ligger den berømte Olympiaparken med blant annet Lysegårdsbakkene, Kristins Hall, Birkebeineren Skistadion og Kanthaugen freestyleanlegg. Friluftsmuseet Maihaugen og Garmo stavkirke befinner seg kun en 15-minutters spasertur unna. Ikke langt er det heller til Hunderfossen Familiepark som har attraksjoner for både store og små, og ligger knappe 15 kilometer fra hotellet. Er du av den mer vintersportslige typen er det kort vei til Lillehammers mange ski- og alpinanlegg. OL-byen kan by på minst 2000 kilometer med oppkjørte langrennsløyper.

Rom

r1Scandic Victoria ble bygget så tidlig som i 1872 og rommene i den eldste delen av bygget har beholdt denne stilen. Alle de 109 gjesterommene på hotellet er moderne innredet med private bad og TV med tilhørende tv-kanaler.

Dessuten tilbys det blant annet romservice, krybber/barnesenger for de som måtte trenge det, hårføner og gratis trådløst internett i alle rom. Det finnes også fire rom som er spesialtilpasset for funksjonshemmede.

Fasiliteter

Dette 4-stjerners hotellet er utstyrt med et eget treningsrom, samt et forretningssenter hvor man kan arrangere alt fra små møter til store konferanser for opptil 200 deltakere. I restauranten ved siden av er det mulig å sette sammen sin egen meny for de formål du måtte ønske. I tillegg til restauranten har hotellet en egen lobbybar, perfekt til en liten matbit før middag eller litt drikke i godt lag. Samtidig tilbys det gratis frokostbuffé til alle gjester og hjelp til utflukter og billetter. Utendørs parkering finnes ved hotellet og er gratis.