blue

Radisson Blu-kjeden er en av de største i hele verden, og de har også et stort og omfattende hotellkompleks i sørlandshovedstaden Kristiansand. Her bor du både sentralt og luksuriøst på det som er byens eneste firestjerners hotell i sentrumsområdet.

Beliggenhet

Radisson Blu Caledonien Hotel ligger sentralt til i Kristiansand, med havgapet som nærmeste nabo, noe som byr på fantastisk utsikt og uteområder. I nærheten finnes et yrende folkeliv, samtidig som togstasjonen i Kristiansand heller ikke er langt unna. Avstanden til selve sentrum og det mange omtaler som hjertet av Kristiansand er på knappe to kilometer. For øvrig så ligger den berømte Dyreparken et stykke utenfor sentrum, med en avstand på nesten 13 kilometer fra Radisson Blu Caledonien Hotel. Men ønsker man å bo sentralt til slik at byen kan oppleves til fots, så er absolutt dette hotellet et godt valg. Hotellet kan bestilles her.

Rom

Radisson Blu Caledonien Hotel er et av de største sentrumshotellene i Kristiansand med sine 205 gjesterom. Dessuten er det et av få 4-stjerners hotell i byen, slik at du kan forvente deg overnatting av høy kvalitet. Samtlige rom holder høy standard og moderne innredning, og følgende romtyper er tilgjengelige: Standard dobbeltrom, Businessrom eller familierom med sengeplasser for inntil fire personer. Rommene er utstyrt med det som forventes av hotellfasiliteter. Blant annet kan vi nevne klimaanlegg, kaffetrakter, hårføner, TV, telefon og kjøleskap. Trådløst internett er også tilgjengelig på rommene, uten tillegg i prisene.

Fasiliteter

Som ved de fleste Radisson Blu-hoteller, så tilbys også masser av fasiliteter på Radisson Blu Caledonien Hotel. Hotellet har egen restaurant, der frokosten serveres i form av både kald og varm buffé. Dette er for øvrig inkludert i prisen. Hotellet har også egen cocktailbar i lobbyen, samt egen Pub nærliggende hotellet (Telford Pub). Utover dette så tilbys overnattende gjester fasiliteter som møterom og konferansesaler, døgnåpen resepsjon med det meste av resepsjonstjenester og romservice på enkelte tider av døgnet.