old

Old City Boutique Hotel har en av de mest turistvennlige beliggenhetene i hele Riga, med så godt som alle turistattraksjoner og severdigheter kun et steinkast unna hotellresepsjonen. Videre så holder hotellet også høy standard med moderne hotellrom og innredning, samtidig som prisnivået er svært hyggelig med tanke på de mange fordelene man får ved et opphold på Old City Boutique Hotel. Se her for en oversikt over andre hoteller i Riga.

Beliggenhet

Old City Boutique Hotel ligger altså så sentralt som det overhodet kan gjøre – midt i hjertet av den gamle bydelen i Riga, ofte også omtalt som det historiske sentrum. Det er i dette området at de fleste severdigheter og historiske bygninger ligger, med en avstand på mindre enn 400 meter til Domkirkeplassen, og under 200 meter til den berømte Johanneskirken. I umiddelbar nærhet har man også mange populære turistrestauranter, butikker, utesteder og så videre. For å gjøre det enkelt for deg, så bor du midt i sentrum av alle begivenhetene, på en beliggenhet som gjør Old City Boutique Hotel til et av Rigas aller mest populære hoteller.

Rom

Old City Boutique Hotel er et forholdsvis lite hotell dersom man sammenligner med de største sentrumshotellene i den latviske hovedstaden. Hotellet huser 65 gjesterom av topp moderne standard, med fasiliteter som klimaanlegg, minibar, strykejern, TV, telefon og safe på rommet. I tillegg er internett gratis på samtlige rom. Du kan velge mellom fire forskjellige romtyper, henholdsvis klassisk dobbeltrom, superior dobbeltrom, suite eller luksussuite. Samtlige rom er moderne innredet med stilfullt interiør som minst kvalifiserer hotellet til 4 stjerner.

Fasiliteter

Old City Boutique Hotel har massevis av fasiliteter i forhold til hotellets størrelse. I hotellets restaurant kan du spise både varm- og kald frokostbuffé, noe som er inkludert i prisen. Restauranten serverer også både lunsj og middag, og du kan nyte bedre drikke i hotellets egen bar. Romservice er også tilgjengelig til enkelte tider på døgnet. Andre fasiliteter på hotellet inkluderer badstue, renseritjenester og døgnåpen resepsjon. Betjeningen er også behjelpelig dersom du ønsker å bestille utflukter, transport eller behøver andre turisttypiske tjenester når du ferierer i Riga.